Korte meddelelser

Nyt fra redaktionen

Publiceret Senest opdateret

Folkeskolens nye chefredaktør er rykket ind i hjørnekontoret på redaktionen i det indre København. Andreas Marckmann Andreassen overtog 1. januar stillingen som ansvarshavende chefredaktør og direktør for Fagbladet Folkeskolen ApS, og han har svært ved at komme i tanke om en vigtigere målgruppe end lærerne.

”Jeg kan ikke komme i tanke om en vigtigere mission end at kæmpe for den danske folkeskole og bidrage til, at lærerne kan gå klogere og gladere på arbejde hver dag”, siger Andreas Marckmann Andreassen og fremhæver skolens og lærernes vigtige samfundsopgave:

”Det er i folkeskolen, demokratiets fundament støbes. Det kan lyde højtravende, men det bliver hurtigt meget konkret ude i klasseværelserne, hvor lærerne hver dag løfter en vigtig demokratisk opgave. Det er hjerteblod for mig, at folkeskolen fungerer, og at lærerne trives”.

Som ansvarshavende chefredaktør og direktør får Andreas Marckmann Andreassen ansvaret for både det indholdsmæssige og den forretningsmæssige udvikling af lærernes fagmedie. Fagbladet Folkeskolen ApS ejes af Danmarks Lærerforening og Stibo Complete og består i dag af cirka 15 medarbejdere.

Andreas Marckmann Andreassen, der kan skrive flere journalistiske priser på sit cv, kommer til Folkeskolen fra en stilling som chefredaktør for branchemediet Markedsføring. Før det har han blandt andet været digital chef og nyhedsredaktør på fagbladet Journalisten, ligesom han tidligere har arbejdet hos blandt andre P1 Dokumentar og Dansk Røde Kors.