Citat

10.000 elever dyster i De virtuelle Skole Olympiske Lege

Publiceret Senest opdateret

I de her uger står der idræt og fællesskab på skoleskemaet, når over 500 0.-3. klasser dyster i De virtuelle Skole Olympiske Lege i hele landet.

For man kan sagtens skabe mini-OL for de små klasser ude på skolerne. Legene kulminerer i en kæmpe virtuel finalefest, som transmitteres ud til klasselokalerne.

”Det er helt fantastisk, at vi har over 500 klasser ude i Danmark, der vil være en del af de virtuelle lege. Vi oplever virkelig en opbakning af projektet fra lærerne, og vi håber, at børnene efterfølgende sidder tilbage med en følelse af, at de har været med i en del af noget større”, siger projektleder for Skole OL Janni Thrane i en pressemeddelelse.

Janni Thrane håber, at De virtuelle Lege en dag bliver for alle årgange.

Tilbage under pandemien i 2021 blev en lang række idrætsarrangementer aflyst, og det var for mange skoler ikke muligt at tage ud og være en del af et idrætsfællesskab.

Det krævede derfor en lidt anderledes tankegang for, hvordan man stadig kunne bibeholde bevægelse i skolen og sikre trivsel. Herfra udsprang ideen til De virtuelle Skole Olympiske Lege, hvor formålet var, og stadig er den dag i dag, at legene giver eleverne en unik og fælles idrætsoplevelse.

skoleol.dk

Powered by Labrador CMS