Debat

Inklusion, målstyring og andre platte former !!

Dette indlæg handler om titlen og desværre mange andre inputs!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Inklusion er en tyk spareøvelse! Jeg har set og oplevet konsulenter,som ingen uddannelse har, men er prikket i ryggen, til at gå ud i folkeskolen, via et kortvarigt kursus! De er  tatoveret på ryggen af Mærsk og deformen fra 2013!  :-(  De er hjernevaskede af endnu et konsulentfirma, med millioner af penge, til at udføre dette stunt :-( Det må vi andre så rode med! Det går udover elever, lærere og forældre! Sidstnævnte sender selvfølgelig deres børn på privatskole!  Her er der garanti for færre elever i klassen, og et tilbud/afslag til at sende en utilpasset elev tilbage til folkeskolen! 

Oven i dette er folkeskolen dikteret af målstyringsplatforme! Vi SKAL bruge platforme, som er målstyringsbestemte, og er udmøntet i et evidensdiktatur som stammer fra amerikansk Skinnerpædagogik. Et tykt tilbageblik fra en pædagogisk verden, som var/er inficeret af nonmotivasion.Behavourisme!!!! !!!!!!!!!!!!!

Amatørpiloter som inklusionsstudenterne har desværre også været på besøg i vores skoler! Målstyringspiloter såsom PLF og andre, som på sekterisk vis, forsøger at  tilintetgøre os som professionelle lærere. Vi skal yde modstand for at overleve! Mange har naturligvis taget billetten til et andet job. Det kan man desværre godt forstå :-( Vi skal videre!!!!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS