At være i en situation, hvor man anmoder retssystemet om gældssanering, er kompliceret, når det foregår i samspil med at bestride et højt politisk embede: Når du har et stort ansvar, får du stor opmærksomhed i offentligheden - det er helt naturligt, skriver Tina French Nielsen.

Rådmand stopper i Aalborg

Tina French Nielsen stopper 1. februar som rådmand for skoleforvaltningen i Aalborg. Der sker med baggrund i private forhold som følge af, at familiens kvægbrug, Viderupgaard A/S, er gået konkurs. "Jeg elsker og respekterer mit parti Venstre, og jeg vil ikke stille partiet i en situation, hvor mit mandat skal diskuteres med baggrund i mine private forhold. Derfor finder jeg det naturligt, at Jan Nymark Thaysen nu overtager min post som skolerådmand", skriver hun på Facebook.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tina French Nielsen på Facebook