Anmeldelse

Religion nu 1

Religion nu 1

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gyldendals spiralryg-lærervejledning til et hvilket som helst fag borger som regel for kvalitet. Denne her er ingen undtagelse. Disse udgivelser står rundt om på mange pædagogiske værksteder. Det kan denne her også godt gøre.

Fakta:

Titel: Religion nu 1

Forfatter: Mette Strøm Dybdahl, Marianne Mørch

ISBN: 9788702080728

Pris: 186,25 kroner

Sider: 80 sider

Type: Bog

Forlag: Gyldendal

"Religion nu 1" er relevant og kan anvendes med fordel. Systemet består af en grundbog, en arbejdsbog, en i-bog og en lærervejledning.

Arbejdsbogen er godt lavet med mange spændende opgaver for eleverne. Systemet har tegninger som en integreret del og udgør derfor en god platform for debatten i faget.

Når grundbogen lægger op til debat, betyder det, at underviseren skal have en bred viden om emnerne. Her kommer lærervejledningen til sin ret og giver en hjælpende hånd.

En stor force i dette undervisningsmateriale er, at man har delt bogen op i tre brede emner, som alle er beskrevet i en detaljeret undervisningsplan - time for time. Det er simpelt hen smart og hjælper underviseren helt utroligt meget i hverdagen.

Materialet er velskrevet og har et flot layout, hvilket gør det indbydende for både lærer og elever.

Der er naturligvis også et minus, og det er prisen. Lærervejledningen er en engangsinvestering, men det løber meget hurtigt op. Men alt i alt er det pengene værd og yderst anvendeligt i en bred undervisning i kristendom.