Kolding Kommune
0   8

Skoledirektør fyret i Kolding

Efter flere måneders mudderkastning om massive budgetoverskridelser i skoleforvaltningen besluttede byrådet i Kolding i aftes at fyre børne- og uddannelsesdirektør Helle Thiele med øjeblikkelig virkning, skriver JydskeVestkysten.

Problemerne kom frem i slutningen af februar, da Venstre-medlemmerne af børne- og uddannelsesudvalget insisterede på, at planlagte besparelser for 3,8 millioner kroner på kommunens specialskoler skulle gennemføres.

Den 11. februar fortalte børne- og uddannelsesdirektør Helle Thiele, at skoleforvaltningens mangeårige økonomichef var blevet fyret, og at det store  overforbrug skyldtes "dårlige rutiner, manglende overblik og en gammel kultur".

Men efterfølgende skrev den fyrede økonomichef Kai Ekmann en rapport til skolepolitikerne, hvori han hævdede, at skoledirektøren og skolechefen har talt usandt i deres forklaringer om overforbruget, skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen har forvaltningen brugt 29 millioner kroner  for meget på initiativer igangsat af forvaltningens ledelse uden om politikerne, ligesom forvaltningen har undladt at føre vedtagne besparelser ud i livet.  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.263 andre er allerede tilmeldt