København Kommune
0   5

Gylden pegepind til københavnske idrætslærere

Københavns idrætslæreres forening KKI er til aften blevet hædret med prisen KLF's Gyldne Pegepind. "Jeg ser prisen som en anerkendelse af idrætsfaget, som har fået højere status de senere år", siger formand Kim Darving.

"Vi er meget glade for denne pris."

Formanden for Københavnske Kommuneskolers Idrætslærerforeninger, KKI, Kim Darving fik fredag overrakt pegepinden og prisen på 10.000 kr. på Københavns Lærerforenings generalforsamling.

"Idræt er blandt andet blevet et prøvefag. Det er nu et fag, som har fået en højere status de senere år. Vi er stolte over, at vi som forening i 70 år har være med til at bringe idrætsfagets udfordringer op til overfladen", sagde Kim Darving i sin takketale og tilføjede:

"Det vil vi fortsat arbejde for. I mange år har foreningen bragt idrætslærere sammen gennem den traditionsrige volleyball-turnering for københavnerlærerne, jeg håber, at endnu flere skoler vil være med fremover, fortæller Kim  Darving om den populære volleyball-turnering for lærerne i København, der er med til at skabe et fællesskab på tværs af byens 76 skoler

Artiklen fortsætter under banneret

I er langt forud for jeres tid

Begrundelsen for uddelingen af Den Gyldne Pegepind er, at foreningen af de københavnske idrætslærere har været langt forud for deres tid og "i årtier har været med til at arrangere sportsstævner for byens elever − tilmed også i nordisk sammenhæng - og dermed understrege betydningen af fysisk udfoldelse, sund konkurrence og fællesskab."

I begrundelsen står også, at der er tale om frivilligt arbejde, som desværre med de ændrede arbejdsbetingelser efter 2013 har fået sværere kår.

"Forhåbentlig kan vores lokale arbejdstidsaftale bøde på det. I en tid med bevægelse højt på dagsordenen er der i høj grad brug for den faglighed, KKI repræsenterer", mener formanden for Københavns Lærerforening, Jan Trojaborg.

Den Gyldne Pegepind, der gives til ildsjæle, som gør noget særligt for folkeskolen i København.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.072 andre er allerede tilmeldt