Fysik/kemi
0   4

Rådgivningsgruppe til naturvidenskabsstrategi er nedsat

Fem personer skal rådgive i arbejdet med en national naturfagsstrategi. Gruppen er nedsat af undervisningsministeren og skal bygge videre på fundamentet fra strategigruppen, der i dag har offentliggjort 14 anbefalinger.

Gruppen består af lektor Steen Laugesen Hansen fra Københavns Universitet, Niels Bohr Instituttet, lektor Lars Holm Øgendal også fra Niels Bohr Instituttet, lærer Maria Damlund fra Sct. Jørgens Skole i Roskilde, lektor på Aalborg Katedralskole Johanne Jensen og dekan John Renner Hansen fra Københavns Universitet, Science direktion.

I en pressemeddelelse skriver Undervisningsministeriet at "rådgivningsgruppen skal tage udgangspunkt i strategigruppens anbefalinger og i deres egen viden om behovet for at styrke undervisningen i naturvidenskabelige fag. Formålet er dels at styrke naturvidenskabens bidrag til alle børn og unges almendannelse og dels at fremme deres motivation for at vælge naturvidenskabelige og teknologiske uddannelser og erhverv".

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt