Anmeldelse

Pixeline

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Pixeline« har eksisteret i ti år, og i den anledning springer hun ud i nyt, moderigtigt tøj i et spændende nyt leg og lær-spil på cd-rom til børn fra fem til ti år.

Cden indeholder ti forskellige spil plus SIM Hotel, og der er sammenhæng mellem spillene, idet de alle tager udgangspunkt i Pixeline og hendes venners hotelferie på Solø. Der er sjove historier og mange udfordringer for børnenes fantasi, iagttagelsesevne, opmærksomhed og logisk-matematiske tænkning. For de lidt større børn er især udfordringen i at tjene solkroner i spillene, så de kan restaurere og indrette det forfaldne hotel, det store hit. Måske burde der have været flere solkroner at tjene på de svære grader, for motivationen til at udfordre sig selv savnes, når man tjener lige meget på alle tre sværhedsgrader. Som et nyt og positivt element er der mulighed for forældrekontrol. Det vil sige, at forældre (eller læ-rer/pædagog) kan bestemme spilletid og justere lyd. Herligt!

Et godt leg og lær-spil med mulighed for mange lærerige timer foran skærmen? Ja.

Undervisningsmateriale? Nej.