Dansk
0   3

Få overblik over forfattere, du kan få på besøg

Har du svært ved at finde ud frem til den forfatter, du gerne vil have, at din klasse møder? Så er der hjælp at hente i et nyt online-katalog fra Statens Kunstfond.

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur har skabt et online-katalog 'Levende Litteraturmøder for børn og unge'. Her kan lærere få et overblik over forfatterfeltet i ny dansk børnelitteratur og gøre det nemmere at tilrettelægge relevante og inspirerende litteraturmøder. 

I kataloget kan man finde omkring 60 forskellige arrangementer i 2022, og de er delt op i indskoling, mellemtrin og udskoling for at gøre det nemmere at finde de arrangementer, der har relevans for ens klasse. Man kan også søge på en specifik forfatter.  

Man kan også her søge tilskud til forfattermødet i Statens Kunstfonds pulje "Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge"

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.670 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
756 andre er allerede tilmeldt