Pernille Wendel Mehl kommer fra en baggrund i marketing og forretningsudvikling og har siden 2014 været direktør for Danske Spil Lotteri.

Clio har fundet sin nye topchef

Pernille Wendel Mehl har siden 2014 været direktør for monopol-delen af Danske Spil og spillet en stor rolle i organisationens transformation fra lottokuponer til digitale spil. Nu skal hun være øverste direktør i læremiddelvirksomheden Clio.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jesper Eiby Christoffersen, der kom fra Google til Clio for tre år siden, meddelte i maj, at han stopper som direktør for den danske edtech-virksomhed, og nu har Clio altså fundet efterfølgeren.

Det er Pernille Wendel Mehls kommercielle kompetencer og evne til at imødekomme og udnytte nye digitale muligheder, som gør hende attraktiv for Clio, lyder det fra Jan Lund, bestyrelsesformand hos Clio. 

"Clio står allerede stærkt i markedet og har opbygget en fremragende organisation, hvor Pernille vil passe perfekt ind med sin enorme digitale indsigt, lederevner og øjne for nye muligheder. Pernille er måske en af de stærkeste digitale ledere i Danmark i øjeblikket, og jeg er utrolig begejstret for det scoop, vi har lavet ved at hente hende til Clio", siger Jan Lund i en pressemeddelelse.

Clio relancerer: "Vi vil være lærings- i stedet for lærerorienteret"

Pernille Wendel Mehl tiltræder i Clio i løbet af efteråret. 

"Clio er en super spændende virksomhed, der har formået at sætte en digital dagsorden i undervisningssektoren. Og med stærke idéer til udvikling af fremtidens læringsteknologier og missionen om, at gøre alle børn klogere i dag og i fremtiden, glæder jeg mig til at styrke denne udvikling sammen med hele holdet. Det giver mening og ikke mindst er det givende at kunne være med til at klæde kommende generationer på til en mere digital fremtid", siger Pernille Wendel Mehl.

Clio blev startet af læreruddannede Lasse Guldsborg, Janus Benn Sørensen og Louise Herping Ellegaard i 2006 under navnet Clio Online og har fra begyndelsen været et rent digitalt selskab. I 2018 solgte de deres ejerandel til Bonnier. Selskabet udbyder først og fremmest fagportaler til folkeskolens fag.

Clio henter CPO fra Tv2