Debat
1   2

Læreren, der bygger skoler ved den syriske grænse

Lige nu taler mange om forholdene for børnene i de syriske flygtningelejre, men for skolelærer Maren Elise Skjerlie Gilling var det ikke nok at tale – hun måtte handle

Maren Elise Skjerlie Gilling havde været en passioneret lærer i syv år, da flygtningekrisen ramte Europa i 2015. Da hendes elever spurgte, hvorfor der gik flygtningebørn på de danske motorveje, kunne hun ikke ignorere problemet længere. Hun sagde sit job op og grundlagde hjælpeorganisationen ’5 skoler’ der bygger og driver skoler for børn, der er bosat i flygtningelejre ved den syriske grænse.

I denne podcast fortæller Maren Elise, hvordan hun fandt mod og kræfter til at omsætte sine kompetencer som skolelærer til at gøre en forskel for de syriske flygtningebørn.

Artiklen fortsætter under banneret

Vær opmærksom på, at interviewet foregår på engelsk.

https://alumne.kp.dk/posts/det-bedste-kort-jeg-har-er-laererkortet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
917 andre er allerede tilmeldt