Keld Skovmand og Lene Tanggaard er nogle af dem, man kan møde i løbet af højskoleugen Lærermødet.

DLF giver medlemstilskud til Lærermødet på Testrup Højskole

25 medlemmer af Danmarks Lærerforening kan deltage i højskoleugen Lærermødet på Testrup Højskole fra den 28. juni til 2. juli til halv pris. Lærerforeningens hovedstyrelse har besluttet at støtte deltagere i ugen, der har fokus på folkeskolens sprog og opgave.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer: Her på Ryslinge Højskole går det op for mig, hvor voldsomt det maskinelle fokus på læring er 

Lærermødet på Testrup Højskole syd for Aarhus forventes at samle 100 lærere, forskere, politikere og skolefolk fra et bredt udsnit af skole- og uddannelsesverdenen. De kan bl.a. møde Gordon Ørskov Madsen, formand for Danmarks Lærerforening; Lene Tanggaard, rektor og professor; Mette Frederiksen, lærer; Knud Romer, forfatter; Henrik Andersen, skoleleder; Christina Krzysioak Hansen, borgmester, og mange flere.

Overskriften er i år "Skolens sprog". Foruden oplæg, debatter, nye samtaleformater og dannelsesværksteder, er der også højskolesang, morgenyoga, god mad, hyggelig bar og festaften med band, lover kursuslederne, forstander Simon Axø og lektor Keld Skovmand, i deres kursuspræsentation.

Debat: Ånden fra Ryslinge. Mellem en tankefuld Stetson-kasket og et støjende Zildjian-bækken

Tildeling af pladser til halv pris sker efter først-til-mølle-princippet. Man skal ved tilmelding angive medlemskab af Danmarks Lærerforening samt medlemsnummer.