Hovedstyrelsesvalg 2021
2   5

Janne Riise Hansen, Københavns Lærerforening, kreds 011

Når lærerne får indflydelse, får vi den bedste folkeskole

Jeg har igennem mit lærerliv og fagpolitiske arbejde haft det som et klart mål at kæmpe for den bedste folkeskole, hvor lærerne kan gå glade på arbejde og føle, at de lykkes med opgaven. Dette fokus vil jeg gerne bringe ind i DLF's hovedstyrelse.

Jeg er målrettet, stædig og resultatorienteret - egenskaber, som vil være til gavn for det enkelte medlem, hvis jeg bliver valgt ind i hovedstyrelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

1.-SUPPLEANT:

Inge Margrethe Thomsen

1422 København K

Kreds 011

Inklusions- og specialundervisningsområdet skal prioriteres til gavn for hele skoleområdet. Siden inklusionsdagsordenen slog igennem, er disse områder desværre blevet en platform for besparelser. Det har store konsekvenser for lærernes arbejdsvilkår med blandt andet stigning i vold og trusler til følge. Jeg vil arbejde for, at de nødvendige resurser bliver afsat til blandt andet flere lærere, mere uddannelse og selvfølgelig en kortere skoledag.

2.-SUPPLEANT:

Jeppe Dehli

2880 Bagsværd

Kreds 019

Arbejdstidsaftalen skal have værdi for alle lærere. Jeg ser gode muligheder i samarbejdssporet. A20 skal blive et redskab til at få lærernes professionalisme endnu mere i spil, når der træffes beslutninger om skolens prioriteringer og lærernes arbejdsvilkår både centralt og lokalt. Det kræver blandt andet uddannelse af tillidsrepræsentanterne og et systematisk og målrettet samarbejde på alle niveauer. Jeg vil kæmpe for, at vi i kommende overenskomster kommer tættere på flere centrale løsninger som for eksempel bedre forhold for nyuddannede og en bedre seniorordning.

Jeg vil i DLF bidrage til at styrke samarbejdet med alle vores politiske interessenter. Vi har mange af de samme bekymringer og tanker. Derfor er det vigtigt, at vi får det politiske samarbejde til at fungere endnu bedre - sammen står vi stærkere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.509 andre er allerede tilmeldt