Folkeskolen.dk/it og Danmarks Medie- og It-vejlederforening giver dig i den kommende tid hver dag et godt råd til fjernundervisning.

Folkeskolen.dk/it giver dig gode råd til fjernundervisning

Trods erfaringer med onlineundervisning fra tidligere lokale og landsdækkende hjemsendelser af eleverne, er undervisningsformen stadig en ny, stor mundfuld for mange lærere. Få gode råd til din undervisning i det faglige netværk for it i undervisningen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er ikke sandsynligt, at restriktionerne bliver løsnet efter den 17. januar, hvor de i første omgang gælder til.

Sådan lød det i går fra statsminister Mette Frederiksen i et interview med TV2.

Dermed ser det også ud til, at skolenedlukningerne og fjernundervisningen kommer til at være hverdag et stykke tid endnu.

Lærer efter forlængelse af skolelukninger: Klar til at tage mere ansvar for klassefællesskabet

På bloggen Den Digitale Skole her på folkeskolen.dk/it vil bestyrelsesmedlemmerne i Danmarks It- og Medievejlederforening på skift komme med gode råd, du som lærer kan bruge i din fjernundervisning.

Det første gode råd udkommer i dag og leveres af lærer Rikke Falkenberg Kofoed, der er bestyrelsesmedlem i It-vejlederforeningen, indehaver af Leg med IT og Book Creator-ambassadør.

Indlægget handler netop om, hvordan du kan bruge Book Creator, som er tilgængeligt via Skoletube. Læs indlægget lige her: