Corona
3   68

Fremtidens musiklærere hylder de hårdtarbejdende lærere

Der bliver spillet på vinglas og sunget i paletkniv, når Zahles Husorkester tager TV2-klassiker en tur gennem corona-møllen.

Zahles Husorkester består primært af en flok lærerstuderende fra Campus Carlsberg (hvor det tidligere Zahles Seminarium indgår, heraf navnet på orkesteret), som spiller sammen en gang om ugen. På grund af coronaepidemien har de ikke kunnet øve i en måneds tid, og det har de savnet fortæller medlem af husorkesteret Jeppe Lundmann. Så nu har mødtes virtuelt og indspillet en coronaversion af TV2-klassikeren 'Der går min klasselærer'.

"Vi har tænkt det som en lille hyldest til alle lærerne der knokler i den virtuelle verden for tiden", fortæller Jeppe Lundmann til folkeskolen.dk.

"Der kan være lidt en stemning af, at de offentligt ansatte bare går hjemme med fuld løn for tiden, og det gælder i hvert faldt ikke lærerne, så vi synes de fortjener et klap på skulderen. Og eleverne også, for den sags skyld".

Artiklen fortsætter under banneret
Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
728 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
430 andre er allerede tilmeldt