Fremtidens musiklærere hylder de hårdtarbejdende lærere

Der bliver spillet på vinglas og sunget i paletkniv, når Zahles Husorkester tager TV2-klassiker en tur gennem corona-møllen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Zahles Husorkester består primært af en flok lærerstuderende fra Campus Carlsberg (hvor det tidligere Zahles Seminarium indgår, heraf navnet på orkesteret), som spiller sammen en gang om ugen. På grund af coronaepidemien har de ikke kunnet øve i en måneds tid, og det har de savnet fortæller medlem af husorkesteret Jeppe Lundmann. Så nu har mødtes virtuelt og indspillet en coronaversion af TV2-klassikeren 'Der går min klasselærer'.

"Vi har tænkt det som en lille hyldest til alle lærerne der knokler i den virtuelle verden for tiden", fortæller Jeppe Lundmann til folkeskolen.dk.

"Der kan være lidt en stemning af, at de offentligt ansatte bare går hjemme med fuld løn for tiden, og det gælder i hvert faldt ikke lærerne, så vi synes de fortjener et klap på skulderen. Og eleverne også, for den sags skyld".