PLC-skolebibliotekar
0   6

Skal din PLC være årets PLC 2020?

Hvis din PLC arbejder med at fremme læselyst, har I nu muligheden for at vinde titlen som årets PLC.

Kommunernes Forening for Pædagogiske Læringscentre kårer hvert år årets PLC. I 2020 skal prisen gå til et PLC, der samarbejder for at fremme læselysten, både i og uden for skoletiden. Samarbejde skal forstås bredt, det kan for eksempel være med skoleledelsen, men det kan også være naboskoler, folkebiblioteker eller noget helt tredje. Det kan være et stort anlagt projekt eller det kan være småt, men godt.

Alle kan nominere, og I kan også nominere jer selv eller bede jeres ledelse om at gøre det.

Ansøgningsfristen er den 13. marts 2020, og nominering sker på foreningens hjemmeside www.kfplc. dk eller som mail til kfplc@kfplc.dk med en kort beskrivelse af, hvem der samarbejdes med og om hvad. Derefter vil ansøgningerne/nomineringerne blive behandlet i foreningens faglige udvalg. Prisoverrækkelsen vil finde sted på foreningens årsmøde den 20. april 2020 på Holckenhavn Slot i Nyborg.

Der vil igen i år være fornemme præmier til alle, der når så langt som finale eller semifinale. Vinderen 2019 var Fredensborg Skole, der vandt tre klassesæt af bøger fra forlaget Vild Maskine og besøg af forfatteren Mads Heinesen - og så æren, selvfølgelig.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
369 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.106 andre er allerede tilmeldt