Anmeldelse

Route 6

Route 6

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Route 6" er et meget interessant materiale til 6. klasses engelskundervisning. Forfatterne udforsker via teksterne de veje, man kan tage i livet. De fem temaer: skole, fritid, sygdomme, transport og dyr er alle gode, men for eleverne vil det være specielt spændende at følge børnene på Millfields Community School. På denne meget velfungerende skole har man formået at gøre det, som vi her i Danmark har svært ved, nemlig at integrere mange kulturer i skolens hverdag. Vi hører blandt andet om Millfields skoleuniformer, elevrådet og skolemad samt får introduceret flere elever, der bliver interviewet om deres skolegang.

Fakta:

Titel: Route 6

Forfatter: Wendy A. Scott, Lars Skovhus

Type: Diverse

Forlag: Gyldendal

Arbejdsbogen supplerer på glimrende vis grundbogen, her findes masser af opgavetyper, som appellerer til eleverne. De tre lærer-cd'er, som hører til systemet, er på forbilledlig vis indtalt af autentiske, engelsktalende stemmer. Vi får også præsenteret amerikanske og afrikanske accenter.

Lærervejledningen indeholder mange gode råd, udmærkede oversigter, baggrundsstof og cd-scripts. Ydermere kan skolen abonnere på en onlineudgave af "Route", hvor man finder en minigrammatik, ordlister og en ordbank. Til hvert tema har forfatterne udarbejdet spørgsmål, der kan arbejdes med på computeren. Disse spørgsmål kan enten være i form af sider fra arbejdsbogen, websøgning, grammatikarbejde eller integrering af interaktive whiteboards. Desuden er det også herfra, man kan udprinte kopiark og downloade MP3-filer.

Denne anmelder glæder sig meget til at se efterfølgerne til dette glimrende materiale, som med sit lækre layout appellerer til både elever og lærere.