Debat

Det radikale bagland siger nej til at skære i dagpengene for nyuddannede

Regeringens forslag stemmes med al sandsynlighed alligevel igennem i folketinget

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På det netop overståede landsmøde i Radikale Venstre blev det vedtaget at fravige partiets hidtidige holdning til regeringens forslag om at skære i dagpengene for ledige nyuddannede.  

Jeg er dog i tvivl om hvorvidt folketingsgruppen er forpligtet til at følge landsmødets beslutning, men mon ikke de gør det? Umiddelbart ser det dog ud til at Socialdemokraterne/regeringen/ Mette Frederiksen har flertal for forslaget i folketinget.

”Nej til nedskæring på dimittendsats for nyuddannede. Radikale Venstre er imod at skære i dagpengesatsen for nyuddannede. Radikale Venstre ønsker i stedet et større fokus på at gøre de studerende mere klar på jobsøgningsprocessen efter endt uddannelse.”

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

https://www.radikale.dk/media/1umgvtwq/vedtagne-resolutioner-radikale-venstres-landsmøde-19-september-2021.pdf

Powered by Labrador CMS