Klik på det interaktive kort nedenfor for at se årets ændringer i skolelandskabet. De små prikker er tidligere skolenedlæggelser siden kommunesammenlægningen i 2007.

Danmarkskort: Se skolelukningerne over 10 år i din kommune

Fagbladet Folkeskolen har fulgt skolenedlæggelser og skolesammenlægninger - og senest at nogle af de sammenlagte skoler skilles ad igen - siden kommunalreformen i 2007. Se danmarkskortet over 10 års ændringer i din kommunes skolelandskab.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen undersøgte i foråret, hvilke skoler der bliver nedlagt, lagt sammen eller får fælles ledelse til sommer. Siden kommunal-reformen og sammenlægningen af kommuner 1. januar 2007 er der blevet 309 færre folkeskoler, mens der i dag er 59 flere friskoler. I dette skoleår er yderligere 46 folke- og specialskoler ramt af sammenlægning eller lukning. 

Skolestatus 2017 Slut med matrikelskoler på Bornholm Skole sættes fri for at overleve