Det var et foredrag med den svenske kriminolog Per-Olof Wikströms, som fik Helle Midskov Brynaa (th) til at starte den uddannelse, hun i går fik en pris for.
Det var et foredrag med den svenske kriminolog Per-Olof Wikströms, som fik Helle Midskov Brynaa (th) til at starte den uddannelse, hun i går fik en pris for. "Han sagde, hvad ligger der bag de 96 procent af befolkningen, der ikke havner i kriminalitet, og det var det, der fangede mig".

Pris til SSP-leder i Vejle for kriminalitetsforebyggende uddannelse

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at I er med til at forebygge, at unge havner i kriminalitet", lød det fra social- og indenrigsminister Astrid Krag, da hun i går overrakte Den Kriminalpræventive Pris 2020 til leder af skole-socialforvaltning-politi-samarbejdet i Vejle Helle Midskov Brynaa. Hun står bag uddannelsen Hvem styrer orkestret, hvor lærere, pædagoger og klubmedarbejdere uddannes i at forebygge mistrivsel, fravær og kriminalitet.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pressemeddelelse fra Det Kriminalpræventive Råd

Powered by Labrador CMS