Valgkamp på www.folkeskolen.dk

Folkeskolen lukker op for debatten om formandsvalg og kongres

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

www.folkeskolen.dk - det bliver stedet, hvor alle medlemmer af Danmarks Lærerforening kan debattere formandsvalg, kongresemner og hovedstyrelsesvalg.

I dag torsdag den 2. september åbner Folkeskolens debatforum på Nettet - foreløbig som en forsøgsperiode frem til jul, hvor det altså er valgene og kongressen, der lægges ud til debat blandt medlemmerne.

Debatten redigeres efter samme principper som læserbrevene i papirversionen af bladet, det vil sige, at man ikke optræder anonymt. Til gengæld er der ingen begrænsning på, hvor tit og hvor langt man må udbrede sin holdning. Og i modsætning til Folkeskolens sædvanlige læserbrevspraksis vil personer, der kritiseres i debatten på hjemmesiden, ikke blive orienteret inden offentliggørelsen. Det er altså op til kandidater og andre selv at være opmærksomme og vurdere, om de ønsker at svare på spørgsmål eller angreb.

Fordi debatten kun er for medlemmer, vil deltagelse rent praktisk foregå via e-mail. Indlæggene vil så blive offentliggjort, så snart redaktionen har konstateret, at indsenderen er medlem, og at indlægget ikke vurderes at overtræde injurielovgivningen. Man kan klikke sig ind og skrive indlæg direkte fra hjemmesiden, eller man kan sende en e-mail til adressen netdebat@dlf.org

Powered by Labrador CMS