Bent Nielsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev meget stille på Jagtvejens Skoles lærerværelse i København, da det samlede personale fik underretningen om overlærer, skolevejleder Bent Nielsens pludselige død lørdag den 2. marts.

Vi skulle ikke længere høre lyden af hans hurtige skridt på gangene og modtage hans glade, friske morgenhilsen.

Vi har ved Bent Nielsens død mistet et stort, åbent, varmt og hjælpsomt menneske. Han var loyal over for kollegerne og ledelsen. Han var et stort aktiv for Jagtvejens Skole, og gennem årene varetog han mange tillidsposter, ligesom han helt naturligt ved konstituering trådte ind som afløser for skolens ledelse.

Hans undervisning var præget af engagement og faglighed. Uanset hvilke klasser han underviste i, skulle han nok sørge for at holde selv den svageste elev til ilden, og som problemløser var han enestående.

Bent Nielsen var på Jagtvejens Skole i næsten 27 år, og vi vil komme til at savne ham meget. Familien havde en stor plads i Bents liv, og vore tanker går til hans hustru Kirsten og hans to døtre.

Æret være Bent Nielsens minde.

Personalet ved Jagtvejens Skole

København