Rettelse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jabrahamsen@dlf.org

På »Spot«-siden i Folkeskolen nummer 8 var der en omtale af lærerudveksling med Ghana. Ved en fejl kom der til at stå, at Ghana Venskabsgrupperne søger danske lærere, der har lyst til at tage ned til Ghana og arbejde med organisationens skoleprojekt i ni må­neder.

Det er korrekt, at projektet varer ni måneder, men besøget i Ghana er kun ment som et to-treugersophold. Folkeskolen beklager fejlen.

Ghana Venskabsgrupperne søger derimod fire danske lærere, som er interesserede i at huse fire ghanesiske lærere, som er involveret i organisationens »School for Life«-program. De kommer til Danmark i september, og det er så meningen, at de danske lærere skal følge med til Ghana bagefter i to-tre uger og besøge »School for Life«-projektet.

For spørgsmål ring til lærerudvekslingsprogrammets sekretariat på telefon 8619 1522 eller send en mail til gv_ngo@post8.tele.dk

Læs mere på www.ghanavenskabsgrupperne.dk

Powered by Labrador CMS