Solveig Raun Andersen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, vi den 21. februar modtog beskeden om, at Solveig Raun Andersen var død efter et års svær sygdom, 52 år. Solveig havde været ansat på Grønhøjskolen i Øster Tørslev i 26 år, da hun og Børge valgte at flytte til nye job i Sønderjylland, som var deres fødeegn. Ganske kort tid efter blev Solveig alvorligt syg.

Solveigs store interesse på skoleområdet var de store elever. Hun har adskillige gange gjort et stort stykke arbejde for at gøre 10. klasse til noget særligt, og hun var meget interesseret i elevrådsarbejdet med de store elever.

En anden hjertesag var SSP-samarbejdet (skole, socialforvaltning, politi). Hun var med til at starte SSP i Nørhald og tog del i at uddanne russister, som skulle undervise andre elever i, hvordan man som ung håndterer blandt andet alkohol.

Vore tanker går i disse dage til Børge, Siv og Bue, som har mistet en varm og kærlig hustru og mor.

Æret være Solveigs minde.

Personalet på Grønhøjskolen i Øster Tørslev