Anmeldelse

Sing it out 3 - for beginners/ Play it out 2

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Sing it out 3" indeholder en historie med indlagte sange og andre kreative aktiviteter, men det betyder ikke, at man skal køre bogen fra start til slut, for mulighederne er mange.

Alle sangene kan bruges, når det passer ind i det emne, man er i gang med, da der ikke er en stigende sværhedsgrad. Alle er indspillet på cd'en, der er indlagt bag i bogen, og er bestemt lige til at gå til også for den måske ikke meget syngende underviser.

Emnerne i sangene er nogle af dem, der arbejdes med i de første år i engelskundervisningen, men sværhedsgraden gør, at udbyttet af dette materiale bliver størst efter den første indlæring.

Der er noder til alle sangene.

Indimellem er der gode og igangsættende ideer til at arbejde yderligere med disse emner.

Bagefter, når alle sangene er kendt stof, vil eleverne nyde at få det hele til at hænge sammen med de mellemliggende fortællinger. Så får man en sød, men ikke for sød historie om en lille, rar heks, en mus og en dreng, der bliver mobbet. Dette får heksen og musen dog lavet om på.

De sort-hvide stregtegninger er en god støtte til forståelsen.

Vore elever i 4. og 5. klasse vil uden tvivl tage positivt imod dette.

"Play it out 2" er et sammenspilsmateriale arrangeret for skolemusikinstrumentariet. De fleste af sangene er at finde i ét af "Sing it out"-hefterne, så her er en oplagt mulighed for samarbejde mellem musik og engelsk.Et absolut indbydende og givtigt materiale, som det vil være en rigtig god idé at foreslå til indkøb til musik. Vi vil få megen engelskindlæring derved.