Annika Nordestgaard og Katrine Rønn Skaanning fik andenprisen for deres projekt om matematikangst.
Annika Nordestgaard og Katrine Rønn Skaanning fik andenprisen for deres projekt om matematikangst.

De har skrevet årets bedste lærerbachelorprojekter

Vibeke Elena Hansen, nyuddannet lærer fra læreruddannelsen i Hjørring, har netop modtaget Lærerprofession.dk's førstepris for sit bachelorprojekt. Også andenprisen gik til et matematikprojekt, mens nr. tre handler om at tegne litteraturen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Et eksemplarisk projekt, som med imponerende akademisk sikkerhed behandler essensen af lærerfaglighed - nemlig at møde og forstå eleverne, når de forsøger at lære noget fagligt, og tage afsæt i det møde i undervisningen. Problemstillingen er hverdag for en matematiklærer, men behandlingen original. Vibeke Helena Hansens projekt er suverænt på alle niveauer: fagdidaktisk fintfølende i casestudiets dialoger med eleverne og samtidig velskrevet og præget af imponerende overblik og teoretisk flyvehøjde", lød det i dommerkomiteens begrundelse for at belønne Vibeke Elena Hansen med Lærerprofession.dk's førstepris for bachelorprojektet om konkrete repræsentationers påvirkning i arbejdet med problembehandlingskompetencen.

Powered by Labrador CMS