Debat

Spørgeskemaundersøgelse om hjælp til nyuddannede

Alt for mange nyuddannede vælger at forlade folkeskolen. Det er ikke kun et økonomisk tab - men et menneskeligt. Det er bristede drømme og håb om at gøre en forskel.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er tre kandidatstuderende på Aalborg Universitet i København, der er ved at undersøge, hvordan nyuddannede læreres opstart kan understøttes. Vi har alle en uddannelse som lærer bag os og erhvervserfaring fra folkeskolen. I vores kandidatspeciale har vi undersøgt de nyuddannede læreres møde med praksis, og i den forbindelse har vi udviklet et koncept, der skal hjælpe de nyuddannede i deres første år som lærer. Konceptet skal ikke erstatte eksisterende ordninger, men være et supplement. Det er meget forskelligt fra skole til skole hvilke hensyn, der tages.

I den forbindelse vil det være os en stor hjælp, hvis I vil tage 5-10 minutter af jeres tid til at besvare vores sprøgeskema.

https://forms.gle/RjyTrYbWRNEiZqBM8

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

VH Sif Cavling, Linnea Carlsson og Astrid Elsberg