Indskoling
0   1

Søg penge til skolestartsprojekt på din skole

Egmont Fonden sætter fem millioner kroner af til nytænkende skolestartsprojekter. Det er den enkelte børnehaveklasseleder, lærer eller skole, der kan søge om pengene, der skal bruges til kreative projekter, der kan gøre at flere får en god skolestart.

Har du en god idé til, hvordan flere kan få en god skolestart? Så er der nu mulighed for at søge op til 500.000 kroner til en indsats. Egmont Fonden ser også gerne, at der kommer ansøgninger om mindre projekter. Indsatsen, man kan søge ti,l kan være kortvarig eller strække sig over flere år.

"Vi arbejder for, at alle børn skal have en god skolestart. Med vores nye pulje vil vi bakke op om lokale indsatser, som vil gøre en konkret og mærkbar forskel for de børn, der enten er i risiko for en dårlig skolestart eller som faktisk oplever lav skoletrivsel", lyder det fra Mads Espersen Lyager, programchef i Egmont Fonden og ansvarlig for puljen til god skolestart.

Egmont Fonden søger efter indsatser, som har et stærkt børneperspektiv. Puljen på de fem millioner kroner kan søges til nytænkende indsatser kan søges inden for tre områder med særligt fokus på børn i mistrivsel: 

  • Børn i risiko for en dårlig skolestart skal opspores og støttes før skolestart
  • Børn, der oplever lav skoletrivsel i skolestarten, skal have den rette hjælp hurtigt
  • Intet barn skal stå uden for børnefællesskaberne

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
419 andre er allerede tilmeldt