Bondo om Radikales krav: En god start på skoleåret

De Radikales krav om en milliard til folkeskolen er et godt signal siger DLF's formand

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med de kommende finanslovsforhandlinger kræver de Radikale nu fra sit sommergruppemøde, at folkeskolen tilføres en milliard kroner. En milliard til folkeskolen svarer til 1800 lærerstillinger, siger lærernes formand, Anders Bondo Christensen, i en video, der lige nu kan ses på Danmarks Lærerforenings facebook-side.

Radikale kræver lærermilliard på finansloven

 "Det er selvfølgelig rigtig godt. Men vi skal huske på, at der er nedlagt 8200 lærerstillinger, så det er ikke i sig selv svaret på alle de udfordringer, der er ude i skolen" forsætter formanden for Danmarks Lærerforening.

 

Ikke desto mindre er han glad for det signal, de Radikale sender med deres krav. "Hvis det her er et signal om, at politikerne nu vil samarbejde om at lave den gode skole, de vil samarbejde om at sikre, at der kan være kvalitet i undervisningen, så kan det være en rigtig god begyndelse".

Sammen med undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theils brev til alle landets lærere, har vi fået en rigtig god start på det nye skoleår, mener Anders Bondo Christensen.

Radikale vil sætte penge af til en ny arbejdstidsaftale til lærerne