Pisa
0   194

Professor: Regeringens top fem-målsætning er pjattet

Målsætningen om at få 95 procent af en årgang gennem en ungdomsuddannelse betyder langt mere for Danmarks økonomiske konkurrenceevne, end hvor Danmark er placeret i Pisa, mener professor Per Fibæk Laursen.

Per Fibæk Laursen opfatter den danske midterplacering i Pisa 2009 som »udramatisk« og »stabil«, fordi placeringen viser, at Danmark ikke bliver overhalet af andre lande, men netop holder sin placering.

»Mange andre lande har som Danmark iværksat tiltag, der skal forbedre deres placering i Pisa, men de er altså ikke gået forbi Danmark«, konstaterer Per Fibæk Laursen, der er professor ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole. |

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
424 andre er allerede tilmeldt
Netværk for UU-vejledere

NYHED! Vidste du, at du lige nu læser på Folkeskolens nye faglige netværk for UU-vejledere?

Tilmeld dig netværket og få en mail med ny faglig viden, forskning og erfaringsdeling.

 

 

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.