Kom til gratis debatmøde om inklusion med lærere, skoleledere og politikere: Her er programmet

Fagbladet Folkeskolen inviterer til gratis debatmøde om løsninger på inklusionen. Alle kan deltage - men du kan sikre dig en plads ved at skrive til inklusion@folkeskolen.dk

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det foreløbige program for mødet torsdag den 14. marts 10-12 er nu klar. Der vil være debat med deltagerne og et panel, som skal nå frem til nogle løsningsforslag undervejs i de to timer.  

Programmet:

Kl. 10 Velkomst med lille film

10.20 Oplæg og debat med Camilla Dyssegaard, forsker i inklusion. Camilla Dyssegaard taler om, hvad forskningen viser om inklusion i folkeskolen og ridse nogle af de løsninger op, som hun mener er relevante og inspirerende.

10.45 Et eksempel: Medarbejdere fra Brattingsborgskolen ved Viborg fortæller om, hvordan de konsekvent arbejder med flere undervisere og kompetenceudvikling.

11.10 Panel-debat med:

Rikke Jørgensen (forælder, lærer og kredsformand)

Dorte Andreas (næstformand i Skolelederforeningen)

Jeanette Sjøberg (formand for undervisningsudvalget i DLF)

Thomas Gyldal Petersen (formand for Børne - og Undervisningsudvalget i KL)

Anni Mathiesen (Folketingsmedlem og undervisningsordfører for Venstre)

Alex Arendtsen (Folketingsmedlem og folkeskoleordfører for Dansk Folkeparti)

(Der kan endnu nå at ske ændringer i programmet.)

Ideen er, at dagen skal samle op på fagbladet Folkeskolens fire måneders fokus på inklusionsudfordringerne og munde ud i løsningsforslag, som redaktionen kan følge op på i den kommende tid.

Debatmødet foregår på Danmarks Læringsfestival, men det er muligt at deltage, selv om man ikke deltager i resten af festivalen, hvis man tilmelder sig på forhånd. Redaktionen sender live fra arrangementet på Facebook og gør optagelsen tilgængelig på folkeskolen.dk efterfølgende. På den måde kan alle lærere, som ikke kan deltage, fordi de står klasselokalerne og underviser, se mødet på et senere tidspunkt.

Der er et begrænset antal pladser, hvorfor man skal tilmelde sig arrangementet på forhånd. Du tilmelder dig ved at skrive til  inklusion@folkeskolen.dk. Skriv 'debatarrangement' i emnefeltet. 

Powered by Labrador CMS