#inklusion
1   32

Kom til gratis debatmøde om inklusion med lærere, skoleledere og politikere: Her er programmet

Fagbladet Folkeskolen inviterer til gratis debatmøde om løsninger på inklusionen. Alle kan deltage - men du kan sikre dig en plads ved at skrive til inklusion@folkeskolen.dk

Det foreløbige program for mødet torsdag den 14. marts 10-12 er nu klar. Der vil være debat med deltagerne og et panel, som skal nå frem til nogle løsningsforslag undervejs i de to timer.  

Artiklen fortsætter under banneret

Programmet:

Kl. 10 Velkomst med lille film

10.20 Oplæg og debat med Camilla Dyssegaard, forsker i inklusion. Camilla Dyssegaard taler om, hvad forskningen viser om inklusion i folkeskolen og ridse nogle af de løsninger op, som hun mener er relevante og inspirerende.

10.45 Et eksempel: Medarbejdere fra Brattingsborgskolen ved Viborg fortæller om, hvordan de konsekvent arbejder med flere undervisere og kompetenceudvikling.

11.10 Panel-debat med:

Rikke Jørgensen (forælder, lærer og kredsformand)

Dorte Andreas (næstformand i Skolelederforeningen)

Jeanette Sjøberg (formand for undervisningsudvalget i DLF)

Thomas Gyldal Petersen (formand for Børne - og Undervisningsudvalget i KL)

Anni Mathiesen (Folketingsmedlem og undervisningsordfører for Venstre)

Alex Arendtsen (Folketingsmedlem og folkeskoleordfører for Dansk Folkeparti)

(Der kan endnu nå at ske ændringer i programmet.)

Ideen er, at dagen skal samle op på fagbladet Folkeskolens fire måneders fokus på inklusionsudfordringerne og munde ud i løsningsforslag, som redaktionen kan følge op på i den kommende tid.

Debatmødet foregår på Danmarks Læringsfestival, men det er muligt at deltage, selv om man ikke deltager i resten af festivalen, hvis man tilmelder sig på forhånd. Redaktionen sender live fra arrangementet på Facebook og gør optagelsen tilgængelig på folkeskolen.dk efterfølgende. På den måde kan alle lærere, som ikke kan deltage, fordi de står klasselokalerne og underviser, se mødet på et senere tidspunkt.

Der er et begrænset antal pladser, hvorfor man skal tilmelde sig arrangementet på forhånd. Du tilmelder dig ved at skrive til  inklusion@folkeskolen.dk. Skriv 'debatarrangement' i emnefeltet. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.326 andre er allerede tilmeldt