Skønlitteratur
0   5

Lær om kulturarv på Den Sorte Diamant

På Det Kongelige Bibliotek kan eleverne deltage i undervisningsforløb som »Bag om bøgerne«, der giver indblik i folkekultur, fortælling og almindelige menneskers historie. Forløbet er for elever i 3.-5. klasse i fagene dansk og historie.

Hvis du underviser i udskolingen, kan du tage din klasse med ind at se udstillingen »Årets pressefoto«. Her undervises der i pressefotografiets rolle i dagens nyhedsdækning. Udstillingen dækker fagene billedkunst, samfundsfag og dansk. »Bag om bøgerne« kan opleves nu, mens »Årets pressefoto« lanceres den 11. marts 2019.

Læs mere om udstillingerne på: https://kb.dk/da/dia/undervisning/Undervisningsforlob

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.274 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
627 andre er allerede tilmeldt