Specialundervisning
0   9

DH om nedlæggelse af regionerne: Lad os ikke gentage fejlene fra kommunalreformen

Regeringens udspil til sundhedsreform vil sende 60 regionale tilbud og institutioner for mennesker med handicap ud i kommunerne. Det bekymrer Danske Handicaporganisationer (DH). ”Jeg frygter, at vi mister de velfungerende tilbud, vi har i dag. Det betyder en dårligere hjælp til mennesker med de mest omfattende handicap. Vi skal ikke gentage fejlene fra kommunalreformen, der betød tab af specialiseret viden og særlige tilbud. Når små handicapgrupper med komplekse behov skal have støtte, er det bedst at samle det centralt”, siger formand Thorkild Olesen i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.388 andre er allerede tilmeldt