Specialundervisning
0   10

Specialskole vinder handicappris for sit samarbejde med almenskoler

Årets handicappris i Middelfart blev i går overrakt til Skrillingeskolen, skriver fyens.dk. Specialskolens elever med behov for vidtgående specialundervisning samarbejder hvert år med en af Middelfarts almenskoler i anledning af FN’s internationale handicapdag. I år har skolens elever arbejdet sammen med Fjelsted Harndrup Skole om at nedbryde fordomme om handicap. ”Når børnene mødes, bliver alle fordomme nedbrudt, og det gælder begge veje. Vi har fordomme alle sammen, og derfor er det vigtigt, at der bliver skabt venskaber på tværs”, sagde Gitte Reckendorff Nielsen, formand for Danske Handicaporganisationer i Middelfart, da hun overrakte prisen til ansatte og eleverne på Skrillingeskolen.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.175 andre er allerede tilmeldt