Karakterer
0   373

Hvad mener du om forslaget til adgangskrav til gymnasiet på 4 i dansk og 4 i matematik?

Charlotte Hein Nielsen, lærer, underviser i 8. klasse i blandt andet i dansk, historie og madkundskab.

Jeg er splittet

Jeg er lidt splittet. Når jeg står i min dagligdag som dansklærer, så jeg kan godt forstå, at man vil stille krav. Man er nødt til at kunne præstere, når man skal videre. Det dur ikke, at vi ikke presser dem, når de skal klare sig videre i uddannelsessystemet. På den anden side kan jeg godt forstå, at mange af de unge - på det sted de er nu i livet, hvor der er mange ting, de skal forholde sig til personligt - måske ikke er så fokuserede på skolearbejdet.

Jeg synes, vi forlanger meget af dem. Men måske kan det komme senere hen. I min egen generation er der mange, der først har taget en studentereksamen senere - som slet ikke var gearet til det i folkeskolen. Jeg synes også, at der meget fokus på tal. Men adgangskravet skal ikke være 7.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
320 andre er allerede tilmeldt