Specialundervisning
1   576

Børn med ADHD afviser at gå i skole

De nordjyske børnepsykiatere og børnelæger får mange henvendelser om børn med ADHD, som er kede af at gå i skole - nogle så meget, at de bliver hjemme, skriver P4 Nordjylland. De lange skoledage, større klasser og kravet om inklusion ødelægger børnenes lyst til at komme i skole. ”Ud af ti rimeligt fungerende og velbehandlede børn med ADHD er det måske én ud af de ti, som synes, det er sjovt at komme i skole. De resterende er på overarbejde hele tiden”, siger børnelæge Karen Tilma fra Brønderslev. ADHD-foreningen bekræfter tendensen på landsplan.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.274 andre er allerede tilmeldt