Arbejdstid
1   456

Lærer råber Antorini op

Lærer Rikke Petersen er så frustreret over sine nye arbejdstider, at hun har skrevet et åbent brev til Christine Antorini, Margrethe Vestager og andre politikere, i håb om at de hører hendes bekymring. Rikke Petersen frygter, at hun ender med at give eleverne discountundervisning. "Så det her er ikke brok over en reform. Det er et råb om hjælp. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre det. Jeg kan ikke løfte mit job i øjeblikket, og det er usandsynlig hårdt, når man ellers anser sig selv for at være en kompetent lærer", siger Rikke Petersen til TV 2 News.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen