Lockout 2013
5   856

Alex Ahrendtsen kalder tre ministre i samråd

Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen indkalder nu finansministeren, beskæftigelsesministeren og undervisningsministeren i samråd. Det sker på baggrund af de artikler, som folkeskolen.dk i dag bringer om den hemmelige drejebog for lovindgrebet i forårets lockout af lærerne og det 60 sider lange presseberedskab til regeringspartiernes ordførere, der skulle værne dem mod pressens kritiske spørgsmål.

"Jeg vil gerne indkalde finansministeren, beskæftigelsesministeren og undervisningsministeren i samråd på baggrund af de nye oplysninger, som er afdækket på folkeskolen.dk den 18. oktober 2013", meddeler Alex Ahrendtsen, Dansk Folkepartis undervisningsordfører. Han vil have ministrene til at forholde sig til følgende:  

"1. Ministrene bedes gøre rede for, hvordan regeringen fra start til slut planlagde lovindgrebet i forbindelse med lockouten af lærerne.
2. Ministrene bedes svare på, hvorfor man på samråd i forbindelse med 1. behandlingen af lovindgrebet afviste, at der lå en drejebog for hele forløbet."

Artiklen fortsætter under banneret

Alex Ahrendtsen er dog bange for, at ministrene på samrådet vil komme med en ny omgang "sludder for en sladder", som han kalder det.

"Når de har talt usandt gennem hele forløbet, er der ikke noget, der garanterer, at de skulle tale sandt nu. Men jeg håber selvfølgelig på en sand redegørelse for hele forløbet. Det synes jeg egentlig, at ministrene skylder lærerne", siger han til folkeskolen.dk 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ