Billedkunst
0   0

Tegn et hjem til fordel for flygtninge

DRC Dansk Flygtningehjælp har i forbindelse med landsindsamlingen 2021 udarbejdet kampagnen "Tegn et hjem". Formålet med kampagnen er at få børn i grundskolen til at tegne et hjem og få familie og venner til at donere penge til verdens flygtninge. Det er muligt at bestille gratis tegnekit til hele klassen. Man kan som lærer også oprette sin egen fælles indsamlingsside som skole, hold eller klasse. For hver 900 kroner, der samles ind, gives der husly til en far, mor og et barn på flugt.

Bestil tegnekit her: tegnethjem.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.725 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
918 andre er allerede tilmeldt