Dansk som andetsprog
0   1

I år sender Aarhus 48 børn med sprogstøttebehov til en anden skole

En undersøgelse fra Aarhus viste sidste år, at tosprogede elever med behov for sprogstøtte klarer sig bedst, hvis de går på den lokale folkeskole. Alligevel sender Aarhus efter sommerferien 48 børn på en anden skole end deres lokale distriktsskole, da de har brug for sproglig støtte. 284 børn med behov for sprogstøtte får plads på distriktsskolen eller den skole, forældrene har valgt. Kommunen er i gang med at kortlægge og styrke indsatserne for børn med dansk som andetsprog.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
867 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
712 andre er allerede tilmeldt