Corona
0   4

Undervisningsministeriet til naturfaglige foreninger: Tak for konstruktive forslag

Vi vil tage jeres forslag med videre, skriver Styrelsen for Undervisning og Kvalitet til de tre naturfaglige foreninger, der har foreslået at man reducerer i antallet af opgivne fællesfaglige fokusområder ved prøven i naturfag til sommer.

De tre faglige foreninger skrev i december til Undervisningsministeriet med deres bekymring for den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi i 9. klasse til sommer. Her foreslog de at man reducerer antallet af opgivne fokusområder i dette års prøve på grund af corona og hjemmeundervisning.

"Vi er meget opmærksomme på problemstillingen og forstår jeres ønske om at få en afklaring om prøverne og den indflydelse, situationen omkring covid-19 kan have på undervisningen. Vi kvitterer i øvrigt for jeres konstruktive forslag, som vi tager med videre", skriver styrelsen.

"Lige nu arbejder vi på højtryk for at få en afklaring på, hvilke løsninger der vil være mest hensigtsmæssige samlet set for alle folkeskolens prøver i forhold til den aktuelle situation. Information om sommerens prøver vil blive meldt ud, så snart der er nyt herom", lyder det i svaret. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.581 andre er allerede tilmeldt