Læremidler
0   9

Skolemessen og Læringsfestivalen rykker på nettet i 2021

Usikkerhed om hvornår forsamlingsforbuddet bliver hævet har fået folkene bag den årlige Skolemesse og ditto Læringsfestival til at opgive at slå dørene op i foråret 2021. De stikker i stedet hovederne sammen med udstillerne om at finde en digital form.

Får vi nogensinde hverdagen igen? Det ser ud til at vi kommer til at vente længe på i hvert fald to af skoleverdenens årlige mærkedage, nemlig Læringsfestivalen i København og Skolemessen i Aarhus.

Arrangørerne bag de to begivenheder har nemlig besluttet, at man ikke vil forsøge at afholde messerne fysisk i 2021. I stedet er det besluttet at lave en fælles, virtuel særudgave af Danmarks Læringsfestival og Skolemessen.

Artiklen fortsætter under banneret

"Fordelen ved at vi slå kræfterne sammen er, at vi alle sparer resurser, samtidig med at vi får mulighed for at nå ud til hele landet", skriver projektleder Lisbeth Kjær i mail, der er sendt til udstillerne på messen.

I samme mail annonceres det, at en gruppe af udstillere hurtigst muligt vil blive inviteret til en ideudvekslingsworkshop.

Læringsfestivalen blev afholdt i marts i år, lige inden Danmark blev lukket ned. Skolemessen, som skulle have været afholdt i april, måtte aflyses.

Forventningen er, at man primo oktober kan præsentere en beskrivelse af det virtuelle event for udstillerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
619 andre er allerede tilmeldt