Goethe Instituttet udlodder konkurrence i anledning af venskabsåret

Hele klasser eller mindre grupper af elever kan deltage i konkurrencen Buddy Bären helt indtil 20. september. Læs hvordan dine elever deltager.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I anledning af det dansk-tyske venskabsår har Goethe Instituttet udloddet en konkurrence.

Konkurrencen kalder instituttet for Buddy Bären. Goethe Instituttet stiller her en 20 centimeter høj Buddy Bär til rådighed for de deltagende skoler, og så skal eleverne ellers udsmykke deres Buddy Bär, som de har lyst.

Den kreative proces skal dokumenteres, og så skal eleverne afslutningsvis lave en film eller et mysimpleshow på højst 3 minutter af resultaterne.

Det er både tilladt at stille op som en hel klasse eller i mindre hold af 2-5 elever.

Har du styr på de mange genforenings-arrangementer? 

Resultatet skal senest sendes til deutsch-daenemark@goethe.de den 20. september.

Billederne og filmene bliver offentliggjort på Instagram under hashtagget #ddkultur2020. Buddy Bären bliver i første omgang udstillet i forbindelse med præmieoverrækkelsen den 3. oktober 2020 på Sankt Petri Skole og kan derefter tages med tilbage på skolerne.

De tre bedste grupper inviteres til præmieoverrækkelse den 3. oktober 2020 på Sankt Petri Skole i København, hvor der uddeles attraktive præmier. Derudover vil der være en udstilling med Buddy Bären og en familiedag med temaet tegneserier. 

Læs mere

Læs mere her