Tysk
1   9

Goethe Instituttet udlodder konkurrence i anledning af venskabsåret

Hele klasser eller mindre grupper af elever kan deltage i konkurrencen Buddy Bären helt indtil 20. september. Læs hvordan dine elever deltager.

I anledning af det dansk-tyske venskabsår har Goethe Instituttet udloddet en konkurrence.

Konkurrencen kalder instituttet for Buddy Bären. Goethe Instituttet stiller her en 20 centimeter høj Buddy Bär til rådighed for de deltagende skoler, og så skal eleverne ellers udsmykke deres Buddy Bär, som de har lyst.

Den kreative proces skal dokumenteres, og så skal eleverne afslutningsvis lave en film eller et mysimpleshow på højst 3 minutter af resultaterne.

Det er både tilladt at stille op som en hel klasse eller i mindre hold af 2-5 elever.

Artiklen fortsætter under banneret

Resultatet skal senest sendes til deutsch-daenemark@goethe.de den 20. september.

Billederne og filmene bliver offentliggjort på Instagram under hashtagget #ddkultur2020. Buddy Bären bliver i første omgang udstillet i forbindelse med præmieoverrækkelsen den 3. oktober 2020 på Sankt Petri Skole og kan derefter tages med tilbage på skolerne.

De tre bedste grupper inviteres til præmieoverrækkelse den 3. oktober 2020 på Sankt Petri Skole i København, hvor der uddeles attraktive præmier. Derudover vil der være en udstilling med Buddy Bären og en familiedag med temaet tegneserier. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.000 andre er allerede tilmeldt