Uddannelsesvejledning
0   6

KUI-medarbejdere hører fremover til DLF

På grund af ændret lovgivning i forbindelse med FGU og KUI har Uddannelsesforbundet og Danmarks Lærerforening aftalt en ny grænsedragning for en lille gruppe medlemmer.

Der er tale om stillinger som lærer, vejleder og konsulent ved FGU - den forberedende grunduddannelse og som vejleder og konsulent i KUI - Den Kommunale Ungeindsats, der har erstattet UU-centrene. Her er nu aftalt en ny grænsedragningr i Lærernes Centralorganisation. For de FGU-ansatte sker ændringen nu, og når det gælder KUI, skal det først aftales med KL, så het trænder ændringen træder først i kraft senere.

"Det handler om at tilpasse ny lovning og forenkle det hele, så medlemmerne tilhører den organisation, der også er deres overenskomstdækkende organisation", forklarer formand for overenskomstudvalget i DLF, Gordon Ørskov Madsen.

Danmarks Lærerforenings kredse er netop blevet orienteret om aftalen, som betyder, at nogle små grupper flyttes fra den ene organisation til den anden. På FGU-området handler det om nogle få undervisere på sosu-skolerne. Desuden er der en gruppe på 17 medlemmer tilknyttet ungdomsskoleområdet, der jo hører under Uddannelsesforbundet - og også fremover bliver dér som en særlig ordning. Men nyansatte på området vil fremover blive tilknyttet DLF.

Uddannelsesforbundet og Danmarks Lærerforening samarbejder generelt om organiseringen af medlemmer.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
442 andre er allerede tilmeldt

Netværket Sosu-undervisere er for alle, som underviser på social- og sundhedsskoler eller har interesse for området. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
117 andre er allerede tilmeldt
Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt