Madkundskab
0   2

Inspiration til fjernundervisning i madkundskab på EMU

Råvaredetektiv, mindmaps, madblog. EMU har samlet en række eksempler på fjernundervisning i madkundskab. "Du kan fx tage udgangspunkt i en fagtekst, der kan følges op af videosamtaler i mindre grupper, samtaler mellem lærer og elev eller som klassesamtale. Et andet afleveringsformat kan være elevernes billeder, korte tekster, tegninger eller andet, som svar på en opgave, du som lærer har stillet dine elever", står der blandt andet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
697 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.837 andre er allerede tilmeldt