Kristendomskundskab
0   3

Opbakning til Nørrevangsskolen i byrådet i Randers

"Jeg er uenig i den kritik, Dansk Folkeparti fremsætter af en undervisningsmetode i folkeskolen. Der skal undervises i forskellige religioner og der er metodefrihed. Skolen, lærerne og børnene har min fulde opbakning". Sådan sagde borgmester Torben Hansen (S) ifølge Randers Amtsavis, da Randers Byråd i aftes diskuterede dansk Folkepartis kritik af et facebookopslag fra Nørrevangsskolen, der viste undervisning om islam i en kristendomstime.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
987 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
515 andre er allerede tilmeldt