Debat

Hånden på hjertet: Hvordan synes du BYOD og tablets fungerer i undervisningen?

Vi er to journalister, der er ved at dykke ned i digitaliseringen af folkeskolen og vi vil hellere end gerne høre dine erfaringer, kritikpunkter, jubeludbrud eller andre reaktioner, når du hører begreber som BYOD, tablets og 1:1

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Begreber som BYOD og 1:1 er efterhånden mere almindelige end skolekridt og kladdehæfter på landets skoler. Her er den digitale oprustning nemlig i fuld gang.

Og lige præcis den udvikling er vi to studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, der gerne vil dykke længere ned i.

Hvordan teknologien bruges er langt vigtigere end enhver strategi eller iPad.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

På dette Facebook site vil vi derfor gerne høre om dine erfaringer, kritikpunkter, jubeludbrud eller andre reaktioner, når det gælder teknologi i undervisningen.

Vi vil dele relevante artikler og research, som vores arbejde leder os frem til og bede om jeres mening.

Siden finder du her: https://www.facebook.com/it.oprustningen/?ref=bookmarks 

På forhånd tak for hjælpen

Malthe Bruus og Marie Kiersgaard Espersen

Powered by Labrador CMS