Rektorerne bliver i forening

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med et overvældende flertal vedtog rektorerne på generalforsamlingen i Gymnasieskolernes Rektorforening udkastet til en samarbejdsaftale mellem rektorerne og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Dermed er det slået fast, at rektorerne bliver i gymnasielærerforening, skriver fagbladet 'Gymnasieskolen' på sin Internet-nyhedsside.

Rektorernes formand, Marianne Zibrandtsen, ønsker, at ledergruppen bliver i den fælles fagforening, men slog fast, at der er et 'uomtvisteligt' stort behov for, at rektorforeningen bliver inddraget tættere i næste overenskomstforløb.

Zibrandtsen advarede mod den udvikling, der har polariseret leder- og lærergruppen på gymnasierne. 'Rektorforeningen ser med stor bekymring på, hvordan det nøjeregnende skridttælleri overtager den imødekommende arbejdsglæde, der ellers har karakteriseret gymnasieskolen', sagde hun ifølge www.gymnasieskolen.dk