Jørgen Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lørdag den 4. november døde Jørgen Nielsen. Vodskov Skole mistede en kendt og afholdt lærer. Jørgen dimitterede fra Hjørring Seminarium i 1965. I 1968 blev han ansat ved Vodskov Skole og virkede her indtil sin død.

Jørgen var et meget varmt og engageret menneske, som havde en sjælden oprigtig omsorg for de børn og voksne, han kom i berøring med. Børn og forældre kunne lide Jørgen på grund af hans naturlige og ligefremme væsen. Han var den glade og optimistiske kollega, der ikke blot ved festlige lejligheder, men også i dagligdagen, kunne skabe humør og livsglæde.

Jørgens bekendtskabskreds var stor. Han gæstede utallige plejehjem, foreninger og private sammenkomster. Her underholdt han med oplæsning, sang og sit elskede vendelbomål.

'Han var taknemmelig over at være vendelbo'.

Jørgen var i to perioder medlem af menighedsrådet ved Vodskov Kirke, og her var han også kirkesanger indtil sin død.

Ved begravelsen var omkring 400 mennesker mødt op for at tage afsked og mindes. Det blev en betagende og varm højtidelighed, ikke blot i kirken, men også ved den efterfølgende sammenkomst, der var præget af det lyssyn og den livsglæde, der var så karakteristisk for Jørgen.

På Vodskov Skole og i byen vil Jørgen blive husket længe.

Æret være hans minde.

Personalet på Vodskov Skole